Blog

03-02-2013 20:10

Het gaat goed!

Carnaval staat voor de deur en dat gaan we dit jaar uiteraard ook weer flink vieren! We beginnen vrijdag bij Tesse en Lizze op school, daar hebben we ook reuze veel zin in! Lizze wilt als heks en Tesse is er nog niet overuit wat ze aan gaat doen....Aliene mag er de hele ochtend bij zijn, dus er volgen nog foto's.

Over 4 maanden zitten we in Frankrijk, wat een heerlijk idee! Maar voordat we afreizen hebben we nog een hoop te doen. We gaan met mooie acties aan de slag, zo komt heel binnenkort het project van Tesse uit.......spannend hoe het klinkt!

23 maart gaan we een mooie, gezellige spinning marathon houden in Brede School de Kersentuin in Elst, met ervaren en deskundige instructeurs, goede muziek en uiteraard veel plezier.

Daarbij is ook een loterij met leuke prijzen die beschikbaar zijn gesteld door vele ondernemers uit ons dorp.

We hopen op een mooie opbrengst die we dan mee kunnen nemen naar Frankrijk!

 

 

—————

31-01-2013 22:00

Laatste track

Vanavond was wederom een bijzondere avond! Tesse mocht haar laatste track inzingen bij Glenn. Na flink oefenen gingen we vol goede moed naar de studio....woh! Nu was het toch wel heel echt....Tesse zong vol overgave en ook Lizze had een klein zangmomentje.

Als alles lukt is begin volgende week alles klaar en kan het produceren beginnen.

 

Verder zijn we erg druk met wederom een leuke actie, een spinning marathon op 23 maart, kijk daarvoor bij de acties!

—————

26-01-2013 15:41

Zoveel te doen!!!

We zijn er maar druk mee, met team "Kanjers Elst". Er staan mooie dingen te gebeuren en daar moet snel het een en ander voor geregeld gaan worden.

Daarnaast zijn er dit weekend ook de Pronkzittingen van CV de Batsers, en ook daar gaat veel tijd in zitten.

Al met al lopen de acties goed, het broodje en het menu bij het Wapen van Elst worden aardig verkocht, na de carnaval gaan we de menu's aanpassen. En we hebben al enkele vragen gekregen om een kaarsje te laten branden.

Tesse is bezig met de afronding van haar actie. We kunnen nog niets verklappen, maar het wordt een knalactie.

We zijn blij dat we deze weg zijn ingeslagen en van veel mensen krijgen we de bevestiging dat we het goed doen. Dat sterkt ons enorm. Nu niet meer achterom kijken maar vol gas naar 5 en 6 juni....met een mooi bedrag in onze achterzak voor het KWF!  

—————

24-01-2013 16:04

Team Kanjers Elst

Soms loopt het niet zoals je wenst dat het loopt en moet je keuzes maken. Wij hebben de keuze gemaakt om in overleg met de teamcaptain uit het team AD6 team Elst te stappen.

Belangrijkste reden is dat we een andere invulling hebben van het doel waar wij naar streven richting 5 en 6 juni 2013. Weliswaar om zo veel mogelijk geld in te zamelen tegen de “sluipmoordenaar “ die kanker heet, maar met een andere filosofie is gebleken. Er heerste al enige tijd irritatie, wat ons veel energie koste die we graag voor ons doel willen gebruiken.

Maar OPGEVEN IS GEEN OPTIE dus we gaan door. Dankzij de geweldige inzet van de deelnemerscoördinatie van Alpe d’HuZes hebben we de mogelijkheid gekregen om een nieuw team op te richten, onze actiepagina’s blijven behouden en dus ook de reeds gedane donaties en toezeggingen.

 

Onder de teamnaam “KANJERS ELST” met als motto “SAMEN NAAR DE TOP” gaan we toewerken naar ons doel op 5 en 6 juni . Inmiddels is de teamnaam aangemaakt, Jacco staat er al bij, alleen Tesse moet nog “overgeplaatst” worden. Dat gebeurd deze week.

 

Lieve mensen, wellicht hebben jullie gemerkt dat we de laatste tijd wat afstandelijk waren en soms misschien wat geïrriteerd, maar de gebeurtenissen van de afgelopen tijd heeft een behoorlijke impact gehad. Maar dat is nu voorbij, we hebben nog  4 maanden om te knallen en acties te organiseren.

 

Uiteraard zullen jullie op de hoogte gehouden worden van de komende acties, deze zijn ook terug te vinden op onze website https://familie-danen-on-tour.webnode.nl .

De actie bij het Wapen van Elst blijft en wordt nu een actie van Team “Kanjers Elst”, dus jullie kunnen nog steeds genieten van een heerlijk broodje of 3-gangenmenu.

Op onze website hebben we een nieuwe actie opgezet, “Voor wie steek jij een kaarsje aan”, waarbij je de keuze hebt om verschillende kaarsen te laten branden voor een dierbare die overleden is, of die een steuntje in de rug kan gebruiken.

 

WIJ GAAN ERVOOR…..JULLIE OOK? ONDERSTAAND NOGMAALS ONZE ACTIEPAGINA’S:

 

Tesse Danen:  https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/tessedanen/tesse-danen/

 

Jacco Danen:  https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/jaccodanen/jacco-danen/

 

 

Bij voorbaat dank voor jullie steun, het geld is super hard nodig om die vreselijke ziekte te kunnen stoppen en een chronische ziekte te laten zijn i.p.v. een dodelijke ziekte.

 

Iedereen verdient een morgen!!

 

—————

19-01-2013 19:20

Winterweer

Het winterweer is geheel ingetreden, met ijzige kou en lage temperaturen.

Vorige week hadden we de kou nog getrotseerd met fietsen maar dit weekend laten we het buiten fietsen voor wat het is en zijn we op zolder te vinden om daar lekker te knallen.

Tesse was deze week 2 daagjes thuis van school, zij was behoorlijk grieperig en had koorts. Lizze lijkt deze keer de griep te ontlopen, erg fijn!

 

Na aanleiding van het sportonderzoek op Papendal was Jacco maandag bloed gaan prikken, omdat zijn HB te laag was. Vrijdag overleg met de huisarts gehad  en het HB was nu 8,4 en ja hoor...starten met tabletten en over 6 weken weer terug.

Vandaag was er in dorp een actie van team Ooijpolder voor AD6, lekkere erwtensoep en warme choco melk met slagroom, uiteraard hebben wij dat gekocht! Alles voor het goede doel.......

 

 

—————

11-01-2013 14:00

Medische keuring AD6 2013

Vandaag was het zover. Samen met Tesse toog Jacco naar Sportcentrum Papendal voor de medische keuring AD6 2013.

Tesse wilde graag mee om te zien wat het nu allemaal inhoudt zo'n keuring.  Na een gesprek met de sportarts en de nodige orthopedische onderzoeken was het bijna tijd voor de fietstest. Maar eerst bloedprikken, gewicht en lengte bepalen en ogen testen. Ook werd er nog een longfunctietest gedaan. Daarna fiets-time, met een kapje op om je zuurstofgehalte te meten tijdens het fietsen. Dit maakt deel uit van de uitgebreide keuring, die noodzakelijk is vanwege het verleden van Jacco.

Na de fietstest lekker douchen en wachten op het eindgesprek met de sportarts. En.....GOEDGEKEURD....met een aantal aandachtspuntjes. Het HB was weer te laag, in overleg met de huisarts zal worden bepaald wat er aan te doen is om dit te verhogen. Tevens was het vetgehalte iets te hoog en zullen de buikspieren meer getraind moeten worden.

Al met al een mooi resultaat, we hebben nog een paar maanden....Vrolijk en goedgemutst reden we naar huis, waar Tesse vol trots de gemaakte foto's en filmpjes aan Aliene en Lizze liet zien.

—————

05-01-2013 16:49

Eerste kilometers in het nieuwe jaar!

Zo, we zijn in het jaar 2013! En wat zal dat jaar ons brengen??

Wat we zeker weten is dat we ons in gaan zetten voor het goede doel en proberen zoveel mogelijk geld op te halen door verschillende acties te gaan doen. Uiteraard moet er wel goed getraind worden....en om Lizze er ook bij te betrekken hebben we een aanhangfiets gekocht. Lizze vindt het fantastisch en gaat enthousiast mee op haar fiets gehuld in een heuse fietsbroek! Eenmaal thuis riep ze...woh..we zijn echt een goed team!!!

 

 

 

 

—————

30-12-2012 15:30

Trainen in huize Danen

Nu de winter is aangebroken en van het buiten fietsen niet zoveel meer komt, hadden we bedacht om spinningfietsen te huren! We hebben de daad bij het woord gevoegd en er staan nu 2 fietsen op zolder. Zo kunnen we samen met Tesse flink trainen, muziekje aan en knallen!

 

—————

23-12-2012 00:00

Bijzonder!

Vanavond waren we op bezoek bij de Familie Brak! We waren uitgenodigd om het boek van Myrthe in ontvangst te nemen met de titel Winnen doe je samen!. Myrte heeft 4 keer de Alpe D HuZes gefietst en is begonnen in groep 8 van de lagere school. Haar ervaringen en belevenissen zijn gebundeld in een prachtig mooi boek.

Wat een fantastische warme familie zeg! Myrthe heeft gefietst onder de naam: Arnhems Meisje Fietst.... (www.arnhemsmeisjefietst.nl) Helaas fietsen Myrthe en haar ouders volgend jaar niet de AD6, maar gaan zich in zetten voor een ander mooi doel..."Trap ALS de wereld uit....."  En Myrthe gaat zich nu richten op haar schoolcarriere.....

 

Dit boek hebben we dus nu, gesigneerd en wel

—————

16-12-2012 00:00

Kick off SMS actie Theo Bos

Vandaag de eerste actie van het team, we mochten allemaal naar Gelredome om naar de wedstrijd van Vitesse te gaan kijken. In de rust werd er een stukje film getoond waar Lisette en Thomas (teamleden) een mooi intervieuw hadden met Mister Vitesse Theo Bos! Theo woont in Elst, Tesse zit bij zijn dochter op streetdance.....Vandaag is de  actie voor Theo en KWF begonnen...SMS Theo naar 1008  en de opbrengst gaat naar KWF een mooie actie van het team. Deze actie blijft nog een hele tijd doorlopen....Dus stuur aub af en toe een smsje!!

Helaas won Vitesse niet, het was nog even heel spannend, want RKC Waalwijk scoorde in de laatste seconden een doelpunt waardoor het 2-2 werd!

—————

—————