Blog

15-03-2013 14:48

Barre winter

Terwijl we al  half in maart zitten, blijft het toch erg winters buiten. Kou en sneeuw blijven overheersen, erg jammer. Hierdoor zijn de buiten trainingen ook nog niet van start gegaan, maar gelukkig hebben we 2 spinningfietsen op zolder staan, zodat er wel getraind kan worden. Bovendien traint Jacco 2 keer per week bij de Studio en Tesse haalt ook haar trainingen wel, maar we willen graag naar buiten.

En zoals het er nu uitziet gaat dat dit weekend ook niet gebeuren.

—————

07-03-2013 19:40

Goed gekeurd!

 Gisteren was het een spannende dag voor Tesse, zij moest gekeurd worden door de sportarts van Papendal om deel te nemen aan Alpe D HuZes. Ze was behoorlijk zenuwachtig, maar gelukkig werd ze goed begeleid.

Eerst de ogentest,  die was gelukkig goed en de test om te kijken of ze kleurenblind is, ging ook goed. Op naar het volgende, lengte en gewicht.....ook prima. Daarna was het tijd voor het spannendse volgens Tesse......De vingerprik. het viel mee, al schrok ze wel even.

 

Ook het hartfilmpje stond op het programma.....dat ziet er best indrukwekkend uit maar dat viel reuze mee. Ondertussen zat/lag Tesse lekker te kletsen over haar avontuur. Daarna met alle uitslagen naar de sportarts...daar lag nog net niet de rode loper voor haar uit! De sportarts was behoorlijk onder de indruk dat Tesse gaat fietsen en vroeg haar hoe het zo gekomen was dat ze dat gaat doen. Tesse vertelde waarom en dat ze klaar is met die stomme ziekte. De sportarts werd er stil van.....Tesse was ook zijn jongste "patientje". Met een ferme handdruk kreeg Tesse de goedkeuring om mee te gaan doen! Joehoee....SAMEN NAAR DE TOP!

 

 

 

 

—————

05-03-2013 21:58

Lente!!!!!!!!!!!!!

De Spinningmarathon nadert, en dus nemen de kriebels in de buik steeds meer toe. We zijn goed bezig, de 4 uur zijn bijna vol en het beloofd een mooie actiemiddag te worden. Nu de laatste dingen regelen en fijntunen en dan kan het festijn beginnen. Vandaag stond er weer een artikel in de plaatselijke krant over het team. Dubbel op maar wel leuk, nu met foto. Vandaag de eerste zonnige dag met lentetemperaturen. Jammer dat het doordeweeks is, hopelijk is het in het weekend ook mooi zodat we lekker buiten kunnen fietsen. Die Spinningfietsen hebben we nu al wel genoeg gezien. Lekker de buitenlucht in en kilometers maken. Tot slot weer een mooie sponsor aan ons team toegevoegd. Dassen LvH is een leverancier van regelkasten voor Jacco's werk en die maakte deze dag nog zonniger dan die al was.

—————

03-03-2013 13:46

We willen beter weer!

Helaas, het mooie weer laat nog steeds op zich wachten. We zouden vandaag een lekker tochtje buiten maken, maar na wat regedruppels, besloten we toch op de spinning fietsen te gaan!

Dit keer was het de beurt voor Aliene om te gaan trainen met Tesse, heerlijke muziek aan en knallen. Jacco was ondertussen druk met de fiets van Aliene om daar andere banden om te leggen, banden voor op de weg en niet voor in het bos. Voor Lizze zijn we opzoek naar een nieuw systeem: Follow me Tandem systeem, is veiliger om aan de volwassene fiets te bevestigen en heeft als voordeel dat ze ook zelf kan fietsen en als ze moe is kan haar voorwiel er ingehangen worden. Klinkt ideaal....dus we houden marktplaats in de gaten!

—————

28-02-2013 21:59

Mooie dag!

We zijn erg druk met de Spinning Marathon van 23 maart, het geeft ons veel voldoening om ons zo in te zetten met ons gezin voor het goede doel. De aanmeldingen en betalingen komen goed binnen en de reacties die we krijgen doen ons goed. Afgelopen dinsdag stond er een mooi pers bericht in het Gemeente Nieuws over ons team!

Woensdagavond had Jacco een afspraak bij Het Wapen van Elst, om het menu aan te passen. Het nieuwe menu gaat a.s. maandag lopen en van het overheerlijke 3 gangen diner gaat 6,00 euro in de pot voor AD6. Er zit na 3 maanden al een mooi bedrag in, het totaal bedrag maken we in een later stadium bekend! Ook het lunchbroodje is aangepast. Hiervan gaat 1,00 euro in de pot van AD6. 

Vandaag mogen we Cafe in Den Ommelanden verwelkomen als shirtsponser voor ons team, Coen en zijn medewerkers steunen Team Kanjers Elst, fantastisch. Ook Van Dam Tweewielers heeft zijn steun toegezegd vandaag met o.a. een mooie donatie voor de Spinningmarathon!

Voor de Spinning Marathon is de sponsor van vers fruit de Rotonde van familie Moulijn onze sponsor. Wij zijn erg blij en trots op onze sponsoren!

 

 

 

 

 

—————

25-02-2013 14:07

Verwarring!

We zijn weer een nieuwe week begonnen....het was weer een actief, druk weekendje.

Gisteren fietste Jacco in Bemmel mee met de Spinning Marathon voor Forza Fietseensatie, om geld in te zamelen voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Samen met een hoop andere werd er een mooi bedrag bij elkaar gefietst.

 

Zoals jullie allen weten zijn Jacco en Tesse uit een ander team gestapt en zijn we vol enthousiasme een eigen team begonnen, Team Kanjers Elst!  Met veel support van lieve mensen om ons heen, zijn we op de goede weg. Het jammere is dat het andere team de teamfoto blijft gebruiken, waar Tesse en Jacco opstaan. Tesse is goed zichtbaar en dat schept verwarring merken we. Helaas.....

 Dit zijn de Kanjers!! En samen gaan we voor ons doel....GELD OPHALEN VOOR HET KWF!!!

—————

23-02-2013 21:23

CD Tesse nadert zijn ontknoping.....

We luiden bijna februari uit.....nog 100 dagen en dan staan we aan de voet van de "berg van Ellende" en gaan we voor ons doel van 2013. Op dit moment zijn we super druk met het uitzetten van de Spinningmarathon van 23 maart a.s. Het loopt goed, de aanmeldingen lopen binnen en met nog 4 weken te gaan zijn we ervan overtuigd dat we een volle bak hebben. Maar we hebben nog meer goed nieuws te melden. Vandaag is de clip voor de CD van Tesse definitief gemaakt en zijn alle bestanden naar de drukker gemaild om op CD te branden.

Op niet al te lange termijn zal de CD van Tesse gelanceerd worden. En geeft dit weer een enorme adrenalinestoot in ons gezin. Dus werd er vandaag weer volop gesport in huize Danen. Eerst ging Tesse met Aliene een poosje spinnen op zolder, en vanmiddag Tesse en Lizze met Jacco zwemmen. En zoals jullie zien...Tesse gaat de berg opvreten!!!!!

Vanavond weer met de laptop op schoot, de meisjes in bed en wij weer aan de gang om dingen te regelen en contacten te leggen! Dat laatste kan nog voor verrassingen gaan zorgen....

—————

21-02-2013 10:39

Drukke tijd!

We zijn erg druk met het organiseren van de Spinning Marathon van 23 maart a.s.

De ruimte is geregeld, super fijn dat we gebruik mogen maken van de sportzaal van Brede School de Kersentuin, de fietsen zijn ook geregeld, we gaan uit van maximaal 30 fietsen per uur. Denk je nou, dat wil ik ook wel......sportief bezig zijn voor het goede doel? Meld je dan snel aan, want het beloofd een leuke en gezellige middag te worden!

We hebben van veel ondernemers uit Elst mooie prijzen gekregen die we door middel van een loterij gaan aanbieden!

—————

13-02-2013 15:57

Deelnemersbijeenkomst zondag 10 februari

Afgelopen zondag was de tweede deelnemers bijeenkomst, deze keer in Egmond aan Zee. Deze bijeenkomst viel samen met de carnavalsoptocht......Maar wat ga je dan doen?

Tesse gaf aan dat ze graag naar Egmond wilde om alles bij te houden!! Het programma begon die dag om 10.00 uur, dus wij vroeg uit bed om vervolgens om 8.30 uur in de auto te zitten en op naar Egmond...(160 km heen....en weer terug).

Het was weer fantastisch, zo mooi om te zien hoe al die vrijwiilligers zich weer belangeloos in zetten en op je je vragen antwoord hebben. En we werden herkend door mensen, die ons ook in Veldhoven hadden gezien. Maar de eye catcher was toch wel de teamkleding!! Wat een complimenten hebben we daar over gehad en ook wel jaloerse blikken....hahaha.

In de AD6 winkel nog weer de nodige spulletjes gekocht en Tesse kocht daar haar eigen AD6 tas. Die wilde ze heel graag hebben en heeft de tas van haar eigen eurotjes betaald!

We hebben ook de originele AD6 armbandjes in gekocht, mocht je er 1 willen dan horen we dat graag (ook kindermaten).

—————

08-02-2013 21:06

Teamkleding!

Sinds vandaag hebben we onze teamkleding!! Jeetje wat zijn we trots. We hebben de shirts van Alpe 'd HuZes laten voorzien met de teamnaam  en ook op de sweatvesten en fleecejassen staat de naam en het AD6 logo! Dit alles is mogelijk gemaakt door New Look borduurstudio in Elst

 

—————

—————