Alpe d HuZes

Wat is Alpe d'HuZes?

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag  (in 2013 is dat 5 en 6 juni) de legendarische Alpe d'Huez tot  maximaal 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten zoals Jacco. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor onderzoek.

Maar Alpe d'HuZes is nog veel meer dan dat!

Alpe d'HuZes en haar Missie

Alpe d'HuZes inspireert en faciliteert anderen om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. Op de site www.opgevenisgeenoptie.nl kun je meer lezen over de missie en visie van Alpe d'HuZes.

Alpe d'HuZes en haar antistrijkstokbeleid

Alpe d'HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid. Hiermee garandeert Alpe d'HuZes dat 100% van het sponsorgeld ook daadwerkelijk ten goede komt aan onderzoek dat bijdraagt aan haar missie: Andere inspireren en faciliteren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met kanker.

5 juni

Op 5 juni gaat Tesse de berg van ellende beklimmen en zal worden begeleid door haar papa. Ook zij wilt een mooi bedrag bij elkaar fietsen, dus......STEUN TESSE!

 

6 juni

6 juni zal Jacco aan de start verschijnen, Jacco heeft als doel om 4 keer de berg op te knallen om zo ook een mooi bedrag bij elkaar te fietsen! STEUN JACCO!!

 

Supporters.

Lizze en Aliene staan uiteraard bij de finisch boven op de berg! Net als vorig jaar zal het ook dit jaar weer een happening worden met natuurlijk Bea en Betty! De "roze entertainers" van de AD6, die de deelnemers naar de finisch toe juichen! We hopen dat daar nog wat bekende mensen bij komen.....