Nog 3 weken.....

15-05-2013 20:00

Vandaag over 3 weken is de eerste koersdag....de dag dat Tesse samen met Jacco de berg gaat beklimmen! Het begint dan ook al behoorlijk de kriebelen. Hoe zal het gaan? Tesse zelf is heel positief en enthousiast, dus dat gaat goed komen. Vandaag weer gehoord dat een jonge vader helaas de strijd niet heeft kunnen winnen en veel te jong overleden is....Dat motiveerd ons om vooral zo door te gaan. Helaas snappen sommige mensen dat niet, maar als jezelf in zo'n situatie hebt gezeten krijg je juist een behoorlijke drive om je zo in te zetten....En wij hebben geluk gehad, dat beseffen we ons maar al te goed!

De caravan staat voor de deur, klaar om zomerklaar gemaakt te worden en natuurlijk ingericht te worden. Heerlijk, daar gaan we van het weekend mee beginnen.  

Gisteren kregen we bericht van Jolanda, zij gaat ook naar Frankrijk...Super blij dat we zijn, het is erg fijn als er mensen meegaan om straks bij thuiskomst daar nog mee na te genieten. Ook Loes en Laurens komen naar Frankrijk, het wordt een gezellige drukte op onze campingplaats, want ook Marc en Sanne staan bij ons! Vrijdagavond komen we bij elkaar om vast wat voorpret te hebben en wat afspraken te maken....

 

—————

Terug