Mooi weekend!

13-05-2013 20:37

We hebben weer een mooi weekend achter de rug!

We begonnen zaterdag met een kraam tijdens de Hobma internationale modelbouwdagen in Elst, met de verkoop van heerlijke aardbeien. We hadden de kraam mooi aangekleed de aardbeien erop en ook nog wat spulletjes die we verkopen in onze webshop!

Helaas was het qua weer een beetje koud en soms nat, maar we hadden wederom een topdag. Mooie verhalen gehoord, mensen die zelf ook al eens gefietst hadden en dit jaar helaas niet kunnen gaan.

Er kwamen zelfs mensen terug omdat de aardbeien zo lekker waren en zo verliep de verkoop goed. Tesse en Lizze hielpen goed mee en als de meiden even geen zin meer hadden konden, ze hun hart ophalen aan alle mooie auto's, de helicopter etc.

's Middags kregen we nog hulp van Loes en kon Aliene de boodschappen doen. Om 1700 uur waren de activiteiten voorbij en kon alles ingepakt worden. Even snel een pizza kopen en toen snel naar huis en terug kijkend op een heerlijke dag.

Zondag moederdag!! Mooie kadootjes, lieve versjes en dikke kussen horen daar uiteraard bij!

Veel tijd om moederdag thuis te vieren was er niet....De dag stond ook in het teken van de Kick Off voor de Alpe d huZes in Papendal. Eerst de kleding ophalen (prachtig) en daar troffen we Anton (de side kick van Bea en Betty) en kochten gelijk de CD van Betty en Bea! Leuk hij herkende ons en vooral Tesse van de clip opname!! Daarna de zaal in voor de Kick Off en daar was Betty, we werden enthousiast begroet en toen ze zag dat we de CD gekocht hadden kreeg Tesse het geld terug.....want Tesse speelt mee in de clip....lief!!

De meiden wilde vooraan zitten om alles goed te zien. Hilarisch was de warming up van Betty, ontroering bij het prachtige lied van Maarten en Margriet. Er werden mooie verhalen verteld en ook heel bijzonder de Koningklijke onderscheiding voor Johan en Tom voor al hun vrijwillige werk voor AD6.

Tenslotte zongen Maarten en Margriet nog hun AD6 lied....en ineens kregen ze Tesse in het vizier...En ja hoor Tesse werd geroepen en daar stond ze ineens in een bomvol Papendal met Maarten en Margriet te zingen!! TROTS!!

Uiteraard ook de mooie CD van Maarten en Margriet gekocht met de titel Dichterbij de hemel kom ik niet....deze werd gesigneerd met de tekst "voorTesse onze collega en vriendin X ........Het was een topdag, we zijn klaar om naar Frankrijk te gaan......

Foto's van de Kick Off staan in de fotogallerij.....

 

 

—————

Terug