Lekker weertje!

03-05-2013 19:00

Het is lekker fietsweer dus er wordt volop getraind! Zondag togen Jacco, Tesse en Martijn richting Berg en Dal, tijd voor de 7 heuvelen. Er waren veel fietsers op de weg, dat gaf een goede en gezellige sfeer.

De heenweg ging goed, om en om werd er voor gefietst en het tempo lag er goed in. Voor Martijn was het voor het eerst dat hij met de racefiets een stuk ging fietsen, maar ook hij ging als een speer. Eenmaal bij de zevenheuvelenweg was het toch spannend, het klimmen en afdalen kon beginnen! Tesse ging goed en het schakelen tussen de verschillende versnellingen had Tesse al snel door.

    

Aliene en Lizze waren gekomen om wat foto's te maken van het drietal! Daarna heerlijk op het terras in het zonnetje wat gedronken om daarna weer naar huis te gaan en eenmaal thuis gaf de kmteller aan 49 km gefietst!

 

Woensdagavond werd er weer gefietst, maar nu een rondje Betuwe! Dat was een korter rondje, want Tesse had "pap" in haar benen, maar ook nu weer 30 km gefietst!

Vanavond wederom een rondje Betuwe........en wederom een hoger gemiddelde. Tesse begon vorige maand met een gemiddelde van 14,7km/uur, en ging vanavond over de 20 namelijk 20,1km/uur. Supertrots zijn we op onze kanjer. Niets staat een bezoekje aan opa in Houten in de weg. Zondagochtend gaan we op pad, een tocht van +/- 60km!

 

—————

Terug