Even wat anders!!!!

30-04-2013 21:23

Vandaag de dag voor onze Kroonprins, en voor het laatst Koninginnendag. Dus laten we er maar eens een speciaal tintje aan geven dachten wij. Dus niet op de vrijmarkt gaan zitten, maar een lekker dagje Quality Time. Even iets anders, even een dagje geen Alpe d'HuZes. En dus vertrokken we naar Apeldoorn voor een bezoek aan Familiepretpark Koningin Juliana Toren. Toch iets koninklijks!

Even de gedachten op iets anders zetten al valt het niet mee las je onderweg al die zwoegende fietsers ziet. Aangekomen in Apeldoorn kwamen we tot de ontdekking dat we niet de enige waren met dit idee....pffffff....het 1e parkeerterrein was al vol en we waren genoodzaakt door te rijden naar een parkeerterrein een stuk verderop. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Hyperdepieper vlogen Tesse en Lizze van attractie naar attractie, waarbij opviel dat Lizze veel meer durfde. waardoor wij ook in de relaxstand in het zonnetje konden zitten terwijl de kids zich vermaakten in de vele attracties. 's Middags lekker frietjes gegeten en daarna op naar de laatste attracties.

Met een ritje in het Spookslot en een lekker softijsje toe vertrokken we met een tevreden gevoel huiswaarts en kon bij thuiskomst de TV aan om te kijken hoe het in Amsterdam was verlopen deze TOPdag.

—————

Terug