Druk geweest maar hier weer een update van onze belevenissen!!!

09-05-2013 20:49

Hallo lieve volgers,

Hier zijn we weer. Even uit de lucht geweest, druk met van alles en nog wat en even geen tijd en ruimte voor het blog. Maar we willen jullie van alles op de hoogte houden dus bij deze! Afgelopen weekend hadden we het plan bedacht om een bezoekje te brengen aan de vader van Jacco in Houten. Heen op de fiets, terug ging Jacco ook op de fiets en Tesse met Martijn met de auto. Een dikke 62 km hadden de kids in de benen en een fikse tegenwind op de dijk. Opa was supertrots op zijn kleindochter en natuurlijk moest er even geposeerd worden.

Na de zondag begon weer een drukke werkweek, Aliene bij haar nieuwe wekgever en Jacco druk om alles een beetje op orde te krijgen voordat we naar Frankrijk afreizen. Dinsdag wilde Tesse perse naar 't Verzetje, en waarom ook niet. Dit moet je stimuleren. Het leuke was dat ze die avond een activiteit hadden namelijk de 1 km tijdrit. Tesse deed het super tussen al die "wielrenners". Ze fietst tenslotte nog maar een klein jaar en er zitten kinderen bij die al wedstrijden rijden. Woensdag een zeer speciale dag......we zijn over de € 10.000,- aan donaties. Dat was een klein feestje waard, en Jacco nam op de terugweg een lekker gebakje mee.

En dan vandaag....Hemelvaartsdag....bijzonder want het was klimmen geblazen! Voor het eerst zou Tesse voelen wat een stijgingspercentage is van 10%. En dus op pad richting Nijmegen en de Van Randwijckweg/Nieuwe Holleweg. Jacco had Tesse onderweg al wat tips gegeven en aan de voet schakelde ze keurig terug naar het kleinste tandwiel voor en midden achter. Rustig klom ze in haar eigen tempo naar boven. Toen Jacco haar op het laatste steile stuk vroeg of ze even wilde stoppen kwam er geen reactie.....Het was letterlijk "OPGEVEN IS GEEN OPTIE" en ze ging door, Jacco met tranen in de ogen achterlatend. Supertrots, wat een mooie prestatie. Bovengekomen deden haar benen een "beetje" pijn en ze had nog 4 tandjes over. Een supergevoel. Aliene en Lizze waren met de auto net te laat om dit mooie moment te delen, maar deze momenten zullen nog vaak terugkomen.  Maar dit was nog niet alles, na deze mooie klim werd de                      7 Heuvelenweg nog beklommen en de Kleefsebaan. Om daarna voldaan af te zakken naar huis.

Als toetje op deze mooie dag kregen we van onze sponsor New Look Borduurstudio bericht dat de Polo's en de Caps gereed waren. Natuurlijk konden we niet wachten en dat was niet voor niets. Ze waren supermooi geworden, en vol trots werd er geposeerd. We willen geen enkele sponsor tekort doen, maar een dikke "Like" naar Ralf is bij deze wel op zijn plaats.

—————

Terug