Aftellen.....

20-05-2013 20:05

We zijn nu echt aan het aftellen geblazen. Nog 10 nachtjes slapen en dan vertrekken we. De caravan is bijna vertrekklaar, nog de laatste spulletjes aanschaffen en dan kunnen we......Afgelopen vrijdag even de koppen bij elkaar gestoken met Jolanda, Marc, Laurens en Loes. Sanne moest helaas werken. Zij komen ook bij "Residentie Team Kanjers Elst" op de camping te staan en dan is het altijd handig om wat afspraken te maken en wie wat meeneemt. 

Zondag was het trainen geblazen, Tesse en Jacco gingen samen met Martijn een paar kuitenbijtertjes bedwingen in Berg en Dal. Supertrots, er zaten klimmetjes bij van ruim 10% en Tesse klom mooi en in een eigen tempo naar boven. Aan haar kracht in de benen zal het niet liggen op 5 juni. Aliene en Lizze gingen ook een stukje fietsen. Saillant detail....een stukje van 10km wat we ook fietsten een half jaar geleden met Tesse. En als je nu ziet wat voor afstanden ze fietst? Maar Lizze deed het ook prima op haar mountainbike, Ze geniet dan met volle teugen.

Vandaag Braderie in het dorp (Elst op Stelten). de dames gingen naar het dorp terwijl Jacco weer op de fiets sprong om hoogtemeters te scoren in Berg en Dal. Het leek ons verstandig om na de rit van gisteren de spiertjes van Tesse even rust te geven.  Vanavond lekker op de bank hangen en vooruit kijken. Wetende wat we nog moeten regelen worden we best een beetje nerveus. En dan hebben we ook nog een afsluitende actie a.s. zaterdag 25 mei in Cafe in den Ommelanden in Elst.

Gelukkig hoeven we daar niet veel voor te regelen, maar ook deze actie willen we tot een goed einde brengen. Het beloofd een mooie avond te worden. Lekker dansen en swingen op de beats van DJ Henk en we hopen dat de veiling nog wat extra's oplevert om op onze actiepagina's bij te schrijven. Het zou een fantastische afsluiting zijn van een jaar waarin weer een hoop gebeurt is binnen ons gezinnetje. En kunnen we met een supertrots gevoel afreizen naar Frankrijk.

—————

Terug